Lange tradisjoner og erfaring
Lange tradisjoner og erfaring
Lange tradisjoner og erfaring

Lange tradisjoner og erfaring

Kjørsvik Stenhuggeri as er søsterselskap av Brødr. Strand Stenhuggeri as

Stenhuggerier på Strand har røtter helt tilbake til 1917. Erik Strand født 1923 startet bedriften i 1946, far til Erik hadde tidligere arbeidet som skrifthugger og bedriften har røtter tilbake til de eldste Steinhuggeriene i Steinbygda Eide. Brødrene Strand Stenhuggeri AS slik vi kjenner den i dag ble etablert i 1974.

Steinhuggeriet har hovedsakelig jobbet med foredling av naturstein innen gravmonumenter. Men helt siden oppstarten har produktområdene også utvidet seg i retning industrielle produkter som bygningsstein med trapper, portaler, parkanlegg og fasadestein. Kjøkkenbenk, peisplater og andre spesialprodukter i kvalitets stein.

I dag jobber 14 dyktige medarbeidere i bedriften på Strand som fører den stolte håndverkstradisjonen videre. Ved hjelp av en moderne maskinpark, holder vi også et godt fokus på det å være innovative og nyskapende i vår bransje.  

Med våre avdelinger i Trondheim - Kjørsvik Stenhuggeri as med 4 ansatte og Eidsvoll Naturstein as på Østlandet med sine 8 ansatte er vi landsdekkende.

Vi har Fagbrev og Mesterbrev.

Tilbake til forsiden